TUTORIALPENGNALAN
Nama company ni adalalah questwin international,bisnes ini berkaitan dengan tourism,dimana company ni telah mewujudkan satu networking yang menggabungkan bisnes dengan tourism iaitu perlancongan.

Syarikat QWI ini baru ditubukan pada 5/9/2010.

0k,mesti dalam kepala anda terbayang yang bisnes ini adalah bisnes yang menggunakan sistem MLM.
saya akan menyentuh sedikit mengenai sistem MLM supaya anda tidak keliru dan ragu-ragu terhadap QWI ini.
Sekiranya bisnes yang bersifat MLM ianya macam ni:, contohnya,hari ni anda beri wang kepada saya dan saya bagi segala bentuk produk kepada anda,katakan lah anda ada join satu bisnes dan untuk mengenal ia MLM adalah dengan cara:contoh anda join satu jenis bisnes entah apa-apa lah nama dia,anda join anda pun berada lah di level3 katakan,so untuk anda memperolehi hasil ganjaran anda kena cari orang dibawah anda iaitu di level4,bila sudah ada orang di level4 iaitu dibawah anda,anda masih lagi tidak memperolehi hasil,kenapa tidak memperolehi hasil???sebab hasil nya orang atas pada anda yang berada di level2 yang akan dapat.so,untuk anda dapatkan hasil anda perlu pastikan orang dibawah anda iaitu dilevel4 cari orang baru anda dapat hasil,iaitu bila dah ada orang di level5,yang jelas dalam sisitem MLM ialah orang atas akan untung.

Ok,saya teruskan tutorial ni dengan menjelaskan bagaimana anda akan dapat bonus atau hasil,dalam sisitem QWI kita kategorikan sebagai sistem board,setiap kali nama anda terkeluar dari board@fly anda akan menerima bonus dan bonus yang anda dapat tidak satu sen pun dikongsi dengan orang atas.
QWI mempunyai 3 peringkat board iaitu 1star,2star dan 5star.
Dibawah nanti saya akan jelaskan apa yang dimaksudkan dengan sistem board.


                                                                  Program 1 star

ok,di program 1star ini,minima anda ingin join adalah 3 lot, 1 lot bernila USD50@RM 180,jd anda harus membeli 3 lot untuk join,3 lot bernila USD150@RM540.Anda hanya mengeluarkan modal 540 untuk seumur hidup.
di dalam board diatas itu lot bernombor 1 hingga 7 sudah automatik terisi oleh org yg masuk awal.sekiranya anda ingin join,anda akan mengisi lot 8,9,10.
ok,di dalam board ini,tugas orang bernombor 1 hingga 7 adalah mengisi lapan lot kosong yang berwarna putih itu.
anda jangan keliru,setiap orang akan memiliki 3 lot,dan tugas mengisi lot adalah tugas berkumpulan yang bkn hanya bergantung kepada anda seorang.
apabila kesemua 8 lot kosong yg berwarna putih itu sudah terisi,yang no1 kat dalam board tersebut akan keluar @ kita kategorikan sebagai fly.

apabila fly@keluar dari board:

lot1 anda=USD200@RM720 (kali pertama fly)
lot2 anda=USD200@RM720 (kali pertama fly)
lot3 anda=USD200@RM720 (kali pertama fly)
--------------------------------------------------
first round fly USD600@RM2,160
--------------------------------------------------

apabila ketiga-tiga lot anda yang anda beli itu keluar anda akan terima sebanyak USD600@RM2,160.
Dan apabila ketiga-tiga lot anda terkeluar...lot anda tersebut tidak hilang,lot anda akan tercampak si second board dalam program 1 star lagi.

                                                                                                                                                                                                               second board program 1 star
ok,katakan lot1 anda terkeluar dari board anda memperolehi USD200 macam yang saya terangkan diatas tadi,dan bila anda terkeluar dari board,anda akan tercampak di second board,contohnya lot1 anda fly dan  tercampak di petak no8,apabila anda berada dipetak no1 dalam gambarajah diatas itu anda akan fly kali kedua:

ok,disini saya nak bagitahu apabila lot anda fly kali kedua,ketiga atau sampai bila2 anda akan menerima
USD100=RM360 secara automatik.

tak kira samada lot1,lot2,lot3 anda yang fly di second board ini..anda akan tetap menerima USD100 tak putus,lepas fly,anda turun bawah balik,di second board ini..ia bergerak secra automatik.sistem ini akan berputar tanpa henti.

                                                           program 2star


TUTORIAL INI SEDANG DI EDIT..HARAP MAKLUM
BELUM SIAP SEPENUHNYA........