Jumaat, 7 Januari 2011

QUESTWIN INTERNATIONAL


PELAN PEMASARAN

BAGAIMANA SISTEM INI BERJALAN??


Ok,first saya nak cakap kepada anda semua yang baru mengenali QWI,untuk membuka akaun QWI ini anda perlu membeli no pin.Satu akaun satu pin,satu pin bernilai USD50@RM180,akan tetapi apa yang saya sarankan kepada anda semua,anda buka akaun,dengan beli 3 no pin yang bernilai USD150@RM540,group-group kami semuanya membuka 3 akaun.Mesti anda semua tertanya-tanya,kenapa harus 3 akaun,ok..saya akan jelaskan dengan terperinci kepada anda;


Dalam QWI ini,dia amat mementingkan kod warna,warna hijau,merah dan diikuti putih.
Sekiranya anda membuka satu akaun,anda memperolehi status berwarna putih,dua akaun status anda akan menjadi satu warna merah dan satu akaun lagi warna putih,kenapa warna merah??warna merah itu disokong oleh satu akaun anda yang kedua itu.Sebaliknya pula,jika anda membuka tiga akaun yang seperti mana group saya cadangkan,dengan automatik satu akaun anda akan memperolehi status hijau,dan dua lagi akan memperolehi status putih,kenapa warna hijau,akaun anda menjadi hijau sebab disokong oleh dua akaun anda itu.PUTIH E-PARTNER
Selepas anda mendaftar 1 akaun, anda akan menjadi e-partner berwarna putih secara automatik.

MERAH E-PARTNER
Apabila anda sponsor seorang dibawah anda, kod warna berubah kepada merah.

HIJAU E-PARTNER
Keperluan untuk e-partner untuk menikmati semua manfaat dan insentif adalah dengan berubah warna hijau iaitu perlu SPONSOR DUA (2) ORANG SAJA!!!

Jadi disini anda tidak perlu risau kerana, anda boleh mendapat tarafkod warna hijau dengan mendaftar 3 akaun feeder dengan hanya USD150 (RM540).

 Jika anda mempunyai lebihan orang, anda boleh membantu group anda untuk mendapat kod warna hijau. Semuanya teamwork!!!


BAGAIMANA SISTEM BERJALAN

Setiap Board Baru akan mempunyai 15 kotak seperti diatas... Level 2,3 dan 4 sudah dipenuhi oleh epartner. Yang kosong hanyalah level 1 sahaja. Setiap orang yang masuk hanya akan memasuki level 1, dan apabila semua kotak dipenuhi ia akan pecah.

Apabila pecah itulah kod warna memainkan peranannya... keutamaan kepada mereka yang berwarna hijau, merah seterusnya putih akan diberikan untuk proses kenaikan ke level seterusnya. Bagi mereka yang berada di kedudukan level 4, apabila kotak pecah. Mereka akan fly(dpt USD200) dan masuk balik ke kotak lain. Apabila Fly balik berulang kali akan dpt USD100 sehingga infinity.

Bila kotak feeder pecah anda akan perolehi USD200. Disini anda punyai 2 pilihan samada simpan duit itu ataupun anda gunakan untuk membeli 1 akaun di board 2star yang di atas. Disamping anda mempunyai akaun di board 2star, 3akaun di feeder board juga tetap berjalan dan memberi pulangan infiniti USD100 setiap kali fly.

Proses di board 2 star sama seperti di board feeder juga tetapi apa yang membezakan ia adalah wang yang diperoleh apabila fly. Kali pertama fly dapat USD1000 dan seterusnya sehingga infiniti ialah USD600.For Both Program Above there are another extra bonusUntuk main iaitu 5star, anda boleh sertai dengan mengunakan duit yang diperolehi hasil kali pertama fly dari board 2star. Proses board ini pun sama tapi yang membezakan hanyalah jumlah pendapatan,apabila anda fly(berjaya keluar dari level 4) buat kali pertama anda akan memperolehi wang USD2000@RM7200,serta pakej pelancongan dan laptop,apabila keluar dari level 4,anda memasuki semula level 1 seperti gambar diatas.Apabila berjaya keluar buat kali ke 2,3,4,5 dan seterusnya,anda akan memperolehi USD1000@RM3600.

program 5 star merupakan program yang diharapkan kepada kita semua,anda tidak dipaksa untuk meneruskan hongga ke program 5star,sekiranya anda hanya ingin bermain di 2star dan 1 star,itu tiada masalah.sebab saya rasa anda semua mungkin masih ragu-ragu dengan sistem ini,saya percaya apabila ketiga-tiga akaun anda di program 1 star berjaya fly@ keluar dari kotak anda mesti  ingin ke program 2 star dengan tanpa mengeluarkan modal lagi.


keistimewaan sistem revolving matrix ini ialah,walaupun ketiga-tiga akaun anda pergi ke 2 star dan 5 star,ketiga-tiga akaun anda tetap ada dalam 1star dan tiap-tiap kali akaun anda fly anda akan dapat pulangan wang yang telah ditetapkan diatas.

keluaran kali ke 2,3,4,5..seterusnya
1star=USD100@RM360
2star=USD600@RM2160
5star=USD1000@RM3600
(bagi satu akaun)
ingat!!!!..anda mempunyai 3 akaun


tak kan x boleh melabur hanya dengan rm540 dengan membuka 3 akaun

1 ulasan:

  1. heheh... thanks for chatting on my cbox... nice blog.. and business...

    BalasPadam